mutlusene Hilalkrmzkn benim ocaktan sonraya denk geliyor bakalım nasıl yapacağız çok korkuyorum 50 olur o zaman herhalde
Hilalkrmzkn mutlusene 50 olmaz sanmıyorum 45 falan olur yine heralde doktora görede fiyat değişiyor ama uzmanlığına göre İndirim yapılmadı herhangi bi özel sağlık sigortanız vs yoksa fyatlar net
Bsyt Hilalkrmzkn esenleri bilmiyorum fakat Medipol megaya duygu ışıl hocaya gidiyorum kendisi harika bi doktor, inşallah doğumum da orda olck
Hilalkrmzkn Bsyt Medipol mega tabi ki daha iyi biz ordan da fiyat aldık ama fiyat olarak en uygun esenler verdiği için orayo tercih ettik :) Pzartesi günü kızıma kavuşacağım inşallah sağ salim sağlıkla gelsin de :)
mutlusene Bsyt bu mesajda megaya gidiyorum demişsiniz ben megada doguracaksin sandım yanlış yazılıp bende yanlış anlamışım
mutlusene Ama mesajlarda Medipol mega duygu hanıma gidiyorum demişsiniz ben o kısmı anlamadım bende Medipol esenler düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun çok sevindim kızınız olacak maşallah
Hilalkrmzkn mutlusene hayır onu ben demedim :) bir başkası megada duygu hanım iyi yazmış MEDİPOL esenler Şehruz hanıma gidiyorum ben
handan3958 Hilalkrmzkn Bende orada düşünüyorum kız kardeşim o hastanede çalışıyor anestezi teknikeri ama hala kesin karar vermedim arkadaşım orada yaptı çokta memnun kaldı bakalım kısmet inşallah en afiyetlisi hayırlısı kolayı olur hakkımızda 🤲🏻
Hilalkrmzkn handan3958 amin amin inşallah çok kolay afiyetle geçer gider çok az zaman da kaldı iyice heycan korku yüklendi
handan3958 zeynephizar 3 Ay önce arkadaşım doğum yaptı normal doğum 29 sezaryen 35 demişler ama normal doğum olursa teşvik indirimi uygulanıyormuş arkadaşımda normal doğum yaptı 29 tan 23 bine düşmüşler gerçektende
Hilalkrmzkn Rusapolat hayırlı olsun geçmiş olsun 😇🥰 nasılsınız bebeğinizle Hastaneden doktorunuzdan memnun kaldınız mı 🥹
Rusapolat Hilalkrmzkn çok şükür iyiyiz şuan. Normalden zorunlu sezaryene döndü. Bebeğin kalp atışları gidiyordu benim sancımda ne yazık ki 🥲 ilk üç gün ölüm gibi bişrydi ama ölmedim. Doktorumdan çok memnun kaldım bu süreçte. Benden daha şok ödü koptu kadının. Gelip özellikle ilgilendi