Busranur_mnts Mavilio2 cinsiyet kız ilk 12 hafta bulantı yaşamadım diyebilirim hafif sabahları bulantı oluyodu tuzlu kraker yiyorum kahvaltı yapana kadar idare ediyodu bazen zorla kahvaltı yaptım 13 15 hafta arası hazımsızlık iştahsızlık yaşadım hazımsızlıktan dolayı çıkardığım oldu hafif şeyler yedim 16da iştahım açıldı canım genelde tatlı çekiyo
twobabymomm Mavilio2 çok rahat geçirdim sadece ilk haftalarda koku hassasiyeti yaşadım kız bebeğim var
lotusflowers Mavilio2 yok valla çok alakasız. Öyle bir bulantılar yaşadım ki öldüm öldüm dirildim. Ayrıca ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi derler. Normalde tatlı manyağı olan ben ağzıma tatlı süremiyorum. Ama erkek 😅
elifayaz112_ Mavilio2 bence bu bünyeden bünyeye değişiyor benim ilk iki hamileliğim kızdı aşırı derecede mide bulantım vardı 3. Gebeliğim ( öldü) ve şuan ki gebeliğim erkek çok rahat hiç mide bulantısı yaşamadım ve aşırı tatlı istiyor hiç ekşi yemek istemiyorum hamileliğim çok rahat bence insan kız veya erkek hamileliği olduğunu anlıyabiliyor şahsen benim hamileliklerim belli ediyor kendini🤭
mrvmitawa Mavilio2 astrolojiyle ilgilenenler bilir. Haritanızda su stelyumu varsa hamilelikleriniz kolay geçer. Erkek veya kız farketmeksizin.
Aysutoper Mavilio2 belirtiler kesinlikle yanlış görümcem le aynı hamileydık o ne belirti yaşadıysa aynısı bende de oldu ama onunki erkek benımki kız o mesela baş ağrısı sürekli kusma ayakları soğuktu kasık ağrısı vardı sürekli mesela ama erkekti bende de aynı şeyler vardı ama benim ki kız
betealt tugcegldal yaa benim de ilkinde neredeyse hiç yoktu bulantı ve genel olarak da 7. Aya kadar aşırı güzel bir hamilelik geçirdim. 7 den sonra çok sistigom için biraz sıkıntı oldu. Ama 2. Hamileliğim. 9 haftalık ve inanılmaz zorlanıyorum. Midem çok bulanıyor. Canım tatlı çekiyor. Ama normalde aşırı tatlı yesem de sıkıntı olmazdı. Hamilelikte azıcık yesem yine ağır geliyor. Bir tek meyve yediğimde midem bulanmıyor. Ben de cinsiyetini çok merak ediyorum
Narina123 Mavilio2 ilk gebeliğim erkekti hiç mide bulantısı tansiyon düşüklüğü yaşamadım .İkinci kız ilk zamanlar mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü yaşadım .
kizinaasikanne Mavilio2 ilk kızımda aşırı tatlı isteme ve uyku yaşadım ve aşırı kolay bi hamilelikti. İkinci erkek olucak inşallah bunda tuzlu,ekşi aşerme aşırı mide bulantısı tiksinme ve enerjik olma hali 🙈
Seloloo Mavilio2 erkek bebiş ama çok bulantım oldu 23+5 ara ara devam ediyor prilam dr kullanıyorum hala
tercann Mavilio2 hiç midem bulanmadı, cildimi , yanaklarımı inanılmaz sivilce bastı , iştahım azdı yoğurtlu şeyleri yemek istiyordum genelde erkek cinsiyeti