Mavilio2 Diyorlar ki kız bebekte cok mide bulantıları yaşanır erkege göre dogrumu 6.6 yım aşırı mide bulantım var midem eşkiyor bu cinsiyetle mi alakalı. Cinsiyetle belirtilerin alakası var mi
Nisanmomy Mavilio2 hiç alakası yok canım benim erkek hiç midem bulanmadı. Kız kardeşim ve gelinimizin de erkekti onların aşırı mide bulantıları olmuştu. Hiç bir şey yiyemiyorlardı
edaabykl Mavilio2 oglumda ogrendigim hafta mide bulantısı kusma 6 ay yasadim ilacla ayakta duruyodum suan tekrar hamileyim bunda hic bulanti kusma yok cinsiyeti belli değil
handan3958 Mavilio2 zerre kadar alakası yok canm biz teyzemin kızıyla 1 hafta arayla hamile kaldık benm bulantılarm yok denecek kadar azdı sabahları olur geçerdi kusmalarım nadirdi 3. Aydan sonra tamamen geçti teyzemin kızı ise aşırı aşırı bulantı kusma yiyememe koku hassasiyeti 4 buçuk aya kadar çekti sonuç benim kız onun oğlu oldu ☺️
Mavilio2 Nisanmomy belli olmuyor yaniii bilmşyorum kız cok bulamdırır erkek bulandırmaz veya hafif diyorlar
bartulies Mavilio2 bilmiyorum ama oğlumda sabah hafif olurdu her zaman olmazdı ilk 3 ayda toplasan 10 kere anca bulanmıştır şuanki gebeliğimde hazkmsızlık mide bulantısı çok aşırı süründürecek derecede olmasada gün içindede sürekli var ve zorluyor cinsiyeti bilmiyorum
balbocegii Mavilio2 ilk hamileliğimde mide bulantısı tiksinme kusma hiç yoktu oğlum var 2. Hamileliğimde aynı
tugcegldal Alakası yok ilk gebeliğim çok rahattı hiç mide bulantısı yaşamadım, ikinci gebeliğim şuan bu sefer mide bulantısı oldu sonuç ikisi de erkek 💙🤗
betealt tugcegldal yaa benim de ilkinde neredeyse hiç yoktu bulantı ve genel olarak da 7. Aya kadar aşırı güzel bir hamilelik geçirdim. 7 den sonra çok sistigom için biraz sıkıntı oldu. Ama 2. Hamileliğim. 9 haftalık ve inanılmaz zorlanıyorum. Midem çok bulanıyor. Canım tatlı çekiyor. Ama normalde aşırı tatlı yesem de sıkıntı olmazdı. Hamilelikte azıcık yesem yine ağır geliyor. Bir tek meyve yediğimde midem bulanmıyor. Ben de cinsiyetini çok merak ediyorum
Cemree995 Mavilio2 ilk gebeliğimde doğuma kadar ara ara kustum bebeğim erkekti şu an 29 haftalık oldum hiç kusmadım bebeğim kız bence hiç alakası yok
irmairma Mavilio2 çok uyudum, 20. Haftaya kadar kustum, halsizdim, sürekli ağlıyordum , herşeye limon sıktım yedim, kahve tatlıdan soğudum resmen sanki sonuç erkek 😅💙
xxxyz Alin3026 bende ya normalde tatlıyı cok severim ama şuan ne tatlı ne şekerli bişe yiyemiyorum hep tuzlu ekşi seyler tüketiyorum bulantm var kusmam yok ilaç içerek bulantılarımı geçiriyorum .Ayak ve sırt ağrım cok ilk iki gebeliğimdede 6. Ayıma kadar sabahları hep kustum ikisinin cinsiyetide kız şuanki hala belli deil sabırla bekliyoruz kesemizin seklide kizlarinkinda tam yuvarlKti suanki yuvarlk deil
Semra_ayzit Mavilio2 benim ikisi de kız sadece 2 hafta midem bulandı oda öyle abartılı değil kusma hiç olmadı.
Havin49_ Mavilio2 oğlumda mide bunamadı değil ama acayip ekşime vardı hamileyim yine aynı mide ekşimesi var ve yine erkek
Minelsu0606 Mavilio2 ben üç ay boyunca kustumm 11 kilo verdim çok zor bı hamilelik geçirdim bebeyim kız 26 gundurde doğum yaptım evt kız bebek biraz zorluyor ama tabi kişiden kişiye de değişiyor