Nurayse 38+2 oldum bugun haftaya saliya dogum günü verdi dr sezeryan icin drdan gelip kahvalti yaptim yaparken ara ara sancilar girdi ama rahatsiz edici degildi su an uyuyayim diyorum belimden kasiklarimi bir sanci vuruyo acayio agri yapiyo sizce napmaliyim ipkd defa bole sanci cekiyorym ilk hamileligimde hic cekemden sezeryan olmustum
Nurayse omurce omurce su an takip ediyorum uyumayi denicem eger gecmezse gidicem bebekde gayet hareketli
Feelina Nurayse sancılar nasıl sancılar benimde kasık larımda bi sancı var böyle adetimin ilk günü gibi geçmedi bi türlü belinçmde hafiften ağrıyor sanki ilk gebeliğim anlayamıyorum ne tür sancı olduğunu 39+3 üm
Fatmadamlasimay Nurayse hadi ya sezeryanla ama dimi 😊 allah güle güle büyütmeyi nasip etsn inşallahh 😊
Nurrrrr Nurayse Yaa gerçekten mi 10 saat öncemi doğurdunuz peki sancı mıydı onşar sezeryan ile mi tekrar doğum yaptınız ? 🤷♀️ Maşallah size Rabbim sağlıkla büyütsün minik meleğinizi 🙏
omurce Nurayse biloduuum 😂😂😂 tebrik ederim bebeğin sağlıklıdır umarım tabi sende ,allah hayırlı evlat etsin vatanımıza ailesime ömrü uzun olsun