sudeli4 Sonyaazz sağlık sorunun yoksa gerekte yok. Benm genetik testimde pıhtılaşma çıkmıştı o sebebten hem iğne hem hap olarak hergün kullandım ilk gebelikte / şu an sadece iğne olarak verdi doktorum bu şekilde devam ediyorm
bluemom24 Sonyaazz ben bir kere kalp durmasından kürtaj olduğum için kendim tedbir amaçlı kullanmaya başladım gebeliği öğrenmeden önce gün aşırı şu an çok şükür 24 haftalığız hala gün aşırı kullanıyorum doktorum kullanabilirsin dedi gebelikte kan çok değişiyor bebeğe kan akışı iyi olması için en azından ilk 12 hafta kullanabilirsin coraspin
2prensesannesiiii Sonyaazz kanda hafif pıhtılaşmam vardı ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum yani bebeğe kan akışı yetersiz geliyor öğrendikten sonra gebe kaldım tekrar kan sulandırıcı iğne ve kan sulandırıcı hap kullandım dr daha kese oluşmadan başlattı doğuma yakın hapı kesiyorlar iğneye devam diyorlar
Bmelekkk Belirli bı probleminiz ve pıhtılaşma sorununuz yok ise, doğal bı gebelikse(tüp bebek aşılama vs degilse) kullanmaya gerek yok diye biliyorum
Sonyaazz İlk gebeligimde kullanmıştım ve ben sebebini bile bilmiyorum 🤣🤦🏻♀️ ana şimdi doktor birşey demedi vermedi de aklıma geldi