minikoglum Bugün 4 5 kez kaka yaptı sadece emiyor ben elimle sıkınca hiç süt gelmiyor çok az görüyorum doyuyor mudur acaba ya kafama çok takiliyor
Karanfill minikoglum ilk gunler sık kaka yapar normal. Süt gelmese bile emzirin mutlaka gelir. En geç iki saatte bir emzirin sarılık olmasin
prenseslerblogg minikoglum Canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebeğini 🫶🏻 doyuyordur korkma doymasa kakasını yapmaz çünkü demek ki bağırsakları boş değil idrar ve kaka yapıyorsa sıkıntı etme 🫠
minikoglum Mesela hiç kusma olmadı yani fazlasını çıkarır deriz ama hiç kusmadi ya beslenemiyorsa diye çok tedirginim
minikoglum Karanfill emziriyorum ama 5 10 dk emip bırakıyor ilk çocuğum sarılık oldu çünkü bilememistik onda mesela çocuğum hiç kaka yapmazdı aç kalmıştı yani iki damla süt onu doyurur mu bilemedim mama da almadık
smyrgkc minikoglum doyurur doyurur bebek emdikce sütün artacak onun midesi zaten küçük şuan , sutün miktarini kafana takma emzirmeye devam et bebek emdikce seninle bag kurdukça artacak sütün🤗
smyrgkc minikoglum Annem hep emen çocuk sarılık olmaz der çok şukur iki tane buyutttum ikiside olmadı .
minikoglum smyrgkc ay inşallah ya sürekli emzirmeye çalışıyorum duş falan yeni aldım daha süt yapıcı şeyler yiyorum ama sarılık edeceğim diye de korkuyorum
Mry32 Bir günlük bebeğin idrarı daha önemli, gunde 4-5 kez idrar yapmalı , idrarda yapıyorsa korkmayın @minikoglum
Busradoga minikoglum göşüs pompasıyla sağın sağdıkça sütüniz gelir be artar ama ilk sağımda gelmesini beklemeyin 2. 3 gin artuyor süt bezi çiş doluyosa siz değiştirdikçe besleniyordur. Yinede tereddüt ediyorsanız bazen mama verin
minikoglum Busradoga dün hastanede sagayim dedim çıkmadı ya hiç meselagogus ucum agriyinca bıraktım ilk cocugumda ama 30 CC faln çıkıyordu sanırım acele etmemek lazım
Busradoga minikoglum sağınca hemen gelmiyor malesefki çok az geliyor işte sağdıkça gün geçtikçe bebek aktif emdikçe artıuor o süt canım
Bububu minikoglum aç kalsa zaten çığlığı basar kendini sıkarak ağlar baya agresif oluyorlar memeyi bile almıyorlar çok aç kalınca. Bir iki gün gözlemleyin alnında göz bebeklerinde sarılık farkederseniz hemen mamayla destekleyin önce emzirin sonrasında mamayı verin