Glsm79 Silaaaamom2025 aynı ben hala prilam kullanıyorum. Galıba birde mantar oldum acayip kaşıntım var acaba doğumda bebeğe zararı olur mu
Silaaaamom2025 Glsm79 benim de işte prilamım bitti 2 gündür istifra ediyorum yarın randevum var iyiki hemen yazdırcam 🥹 bende de enfeksiyon var samki bence tehlikeli olabilir doktorumuza söyleyelim
meteniinannesi Zeynepow Bende 38+1 haftalığım ama squat yapmaya korkuyorum ya hamlarsam bu sefer doğum başladığında bacak ağrısıyla mı uğraşıcam ıkınmakla mı diye😖 hamladınız mı siz yaptığınızda
meteniinannesi Glsm79 38+1 bende de gelen giden yok ve sezaryen ihtimali aklıma geldikçe yürüyüş yapıyorum ama yok sevdi karnımı heralde
2kizannesi30 Glsm79 yalancı sancı bel ağrısı adet oluyorum gibi ama ne gelen var ne bişey 9 gün kaldı baklm 😁
Glsm79 2kizannesi30 hala hiç bir sancı belirtisi yok bende 4 Gün kaldı🤣🤣🤣 hadi bakalım kim doğurucak önce😅😅😅
Glsm79 2kizannesi30 iki gün üst üstte temizledim bişdiğim tüm tuşlara basıyorum gelmeye giç niyrti yok ya
zeyneep21 @Glsm79 40+3 hâlâ bekliyorum sancı falan yok suyum da gelmedi hareket etmiyorum yürüyemiyorum bile🫠🫠🫠