Esraknr Böyle bir şey yaşayan var mı arkadaşlar bir kaç günden beridir kollarım , özellikle sol kolum çok uyuşuyor ve omuzuma ağrı yapıyor gece ağrısına uyanıyorum bu durumu yaşadınız mı yaşadıysanız çözüm olarak ne yaptınız ?
eylusko Esraknr 2 3 gün önce böyle post açtım bende . Bi yorumlara bakın. Ben yanlış yatmaktan olduğunu düşünüyorum hep sağa ve sort üstü yatıyordum. Hala yatıyorum ama daha az
YuvarlanamayanPaanda Esraknr karpal tünel sendromu canım bu hamilelikten önce yoksa doğumdan sorna geçiyor diyrolar lakin 4.5 yıl önce kızıma hamileyken başladı doğumdan sonra geçmedş oğlumu doğurdum 2 yıl önce hala devam etti şuan 20 haftalıgım ve hala devam edşyor sanırım kişiden kişiye değişiyor bende kalıcı oldu inşallah geçer sendeki
Deletedmom_8793 Esraknr bende 16+5 haftalığım benimde gece uykudan uyandırıyor magnezyum verdi doktor özel olandan o biraz iyi geldi ama yine oluyor
8143 Esraknr ellerde uyuşma var ise karpal tünel sendromu benimde o haftalarda başladı emg çektrdim karpal tünel çıktı 30 haftalıkyım sabahları hiç ellerimi açamıyorum çok uyuşuk oluyor magnezyum biraz rahatlatıyor ondan farklı bileklikler var medikal de onu alabilirsiniz
Esraknr 8143 benim zaten bileklerimde kist vardı o bileklikten kullanıyordum ama uyuşma ilk defa yaşıyorum bakalım doktora görünücem ilaç alırım inşallah iyi gelir 🙏