Meral_63 8143 yeni yıl bebeklerimiz olacak desene benim de 9 Ocak ama normal doğum olacağı için her an erken GELİR diye tedirginim 🥹
Kartalmommy Meral_63 bizimde 3 Ocak öncesinde gelir diye korkuyoruz sağlıkla gelsinler yeni yıl bebişi olurlar inşallah
8143 Meral_63 benimde normal olabilir şuan hiç birşey belli değil 32. Haftda kontrolüm var bakalm bende herşeyini yıkadım haIrlamaya başlayacam 🤭🥰 sağlıkla gelsinler
Kdkdjd_737 Zeynepow ilk oğlum 4 yaşında 2. Oğlum 2 yaşında canım bu gebeliğim bize sürpriz oldu bana kalsa 2 tane yeter artarda 3. Bebeğim de erkek😂🥹
Zeynepow Kdkdjd_737 oyy maşallah sana Allah kolaylık versinnn. Benim büyük kızım 9 yaşında küçük kızım da 7 yaşında. En büyük oğlumda 9 gün yaşadı o yasaydı 11 yaşında olacaktı. Şu anda oğlana hamileyim nasip olursa doğuracaz bakalım bakalım
Cicek_ Meral_63 takvime göre 30+4 olduk. Dün dolabı geldi, dolabını yerleştirdim bugün. İyi ki kıyafetleri önceden yıkayıp ütülemişim 😊 kendim için alınacaklar kaldı, gecelik felan, onları da kasım indiriminde inşAllah 😄
Kdkdjd_737 Zeynepow ilk oğlun için üzüldüm başın sağolsun 🥺 rabbim kalanlara hayırlı sağlıklı hayat versin inşallah seninkiler büyük ne güzel benimkiler küçük inan napıcam bilmiyorum 🥺🥹
Ozgemlym usenmedimyaptimbirvelet benim ilk de kız ama ben herşeyi vermiştim deprem bölgesine falan göndermiştim 1 tane yeni doğan beyaz askılı zıbın varmış evde 😂 birde astronot tulumu vardı ayıcık o allahtan bebek arabası beşik duruyor 🫣🥰
cakirbebek Meral_63 33+5 haftayım her an doğuracak gibi hissediyorum sezaryen olcak ama kasımın ortasından sunuma doğru bir zamanda kısmetse
ilayda1616 [silindi] gün vermek için haftanız çok erken değil mi acaba 🤔 bende 30+3 haftalığım ama daha görüşülmedi
[silindi] ilayda1616 biz doktorumla öyle planladık siz doktorunuzla başka şekilde planlarsınız bilemem 🌿