baby0707 18haftaligim cok siddetli yarim saat bir saat kadar ayakta kalayim cok agrim oluyor yasiyormusunuz sizde nasil gecer
1kovakizi baby0707 ben oturduğumda yaşıyorum yürürken ya da ayakta bişey yok.berbat bişey sol kaburgama da vuruyor:(
Mummybaby baby0707 tek çare egzersiz haftan daha erkenmiş başla şimdiden gebelikte sırt kuvvetlendirme egzersizlerine imkanın varsa pilatese gitmen çok iyi olur. Benim belimde ve sırtımda fıtık var ikinci gebeliğim klinik pilatese başladım tamamen geçti diyemem ama yine de daha iyiyim
Seyma190623 baby0707 çok fazla ayakta durmamaya dikkat edin malesef baska çözümü yok 27. Haftama giircem hala aynı benimde
Ayselllll2316 Brna-34 ben de 37 sırtım inanılmaz ağrıyor. Batıyor. Yatsan geçmiyor kalksan geçmiyor. Bir de mide şişliği inanılmaz şişiyor midem su içmeye bile korkar oldum . Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi 🥰
baby0707 Mummybaby zayif hamile kaldim suan goguslerimde cok doldu ve buyudu buyuk ihtimalle o yuzden daha cok agrim oluyor birazda kamburlugum var tesekkur ederim denicem egzersiz
eylem1235 Bende 29. Haftadayım ilk gebeliğim , uzanırken yatarken çok ağrısı oluyor, hiçbir şekilde geçmiyor
Mummybaby baby0707 evet zaten postur bozukluğumdan oluyor sakın ihmal etme iki gün düzenli yapsan bile çok iyi gelir
Brna-34 Ayselllll2316 sağ ve sol tarafimda çok ağrıyor o yüzden uyku nedir unutur oldum 🥺 benimde midem çok yanıyor ne yesem dokunuyor 😇 normal mi sezaryen mi olacaksınız
Ayselllll2316 Brna-34 sezeryan olmam gerekiyor benim ama normal doğum riskim de var. Ocsapar kullanıyorum kan sulandırıcı iğne. Umarım gününü bekler ❤️
Brna-34 Ayselllll2316 sağlıkla gelsin inşallah 🙏 bnde sezaryen olacağım kasımın ikinci haftası alacak 🌺