Zeynep81 40+0 pazartesi suni sancı ile başlıyoruz 2 haftadır 3 cm açıklıkla geziyorum sancımda yok benim gibi olan hamişler buraya lütfenn son 1 günüm kaldı 2. Doğumum ve bu sefer yaşayacağımı bile bile gitmek daha da korkutuyor beni
bilgemomy Zeynep81 benim de durumum sizinle aynı benimde Salı başlatacaklar heyecan korku endişe karıştı herşey 🥹🥹🥹
sara29 Zeynep81 Allah kolaylıklar versin. Bende suni sancıyla doğum yaptım ilkimi 40+3’te.. yapamayacağımız birşey değil bir kere başardıysak ikinciyide başarırız. Allah yardımcınız olsun, hemen kucağınıza alırsınız inşallah.
bsrayksl2 Zeynep81 ay benim de ikinci Doğumum olucak ilk seferde de çok korkmuştum bu durumdan kendi sancımla doğum yaptım ama ikinci de nasıl olur diye biraz stres oluyorum suni sancı diyince inşallah çok kolay olur sizin için sağlıkla kavuşun bebeğinize 🌸
Ozgemlym Zeynep81 tüm güç seninle başarabileceğin en güzel şey bu 2. Defa 🥰 bebeğine ve kendine güven sağlıkla gelsin kucağına alınca geçecek hersey biliyosun ❤️🙏
Elfpltt Ayni şekilde bugün benimde suni sancı ile doğumu başlatacaklar. Allahım hepimizinkini kolay geçirsin.