Ozgenur445 Kızlar 35+6 günlük hamileyim ve son 10 gündür ayaklarım acayip şiş hareket edemiyorum bacaklarımda aynı şekilde ve agrı yapıyor doktorum da pek bişey önermedi yüksekte tut falan dedi masaj yapıyorum uzatıyorum fayda etmiyor ve çok korkuyorum farklı bir sebebi olabilir mi bu şişin ? Hamileliğim hiç belli olmuyorken o kadar şiştim ki çok korkuyorum bilenler yardım edin lütfen
2405 Ozgenur445 yürüyüş yapıyor muydun önceden canım bende 36+4 günlüğüm bendede bar şişlik ama fazla değil çıkıp yürüyorum heleki son aylar yürünmesi lazımmış
Seymasel68 Ozgenur445 vala canım bılmıyorumda pıstun yukarda kalsın dıye yazdım yedıklerıne dıkkt et netten fıln bı bak canım
Arminannesi Ozgenur445 bende de iki üç gündür bu sorun vardı bende doktoruma sordum ödem tutuyor olabilir vücudun tuzu kes dedi canım
Selvis Ozgenur445 bende de vardı benzer şikayetler özellikle gece uyurken kalça ve bacak ağrısından uyuyamama. Bana magnezyum verdi doktorum onu içiyorum yemekten sonra
Ozgenur445 2405 yapıyordum bi ara çok turşu falan yedim acaba diyorum ondan mı kaynaklanıyor anlamadım ki 😞
2405 Ozgenur445 evet canım turşuda şişirir bende cok sevıyorım ama yedigim an midem mahvediyor beni ara verdim o yüzden sende ara ver biraz canım
cemre- Ozgenur445 bence de ondan olabilir .tuzlu şeyler turşu falan yeme artık . Salatanı bile tuzlamadan ye . Ödemin olmaması için çok su tüketmek gerekiyormuş
Polo Ozgenur445 korkma. Ödem oluyo Evet bazı hamilelerde çok olmuo bazılarında az oluo Bende de öyle çok var İyi yönden düşün, doğumdan sonra balon gibi sönücen :) Moralini bozma