ghostty Sonyaazz ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Parmağınızla itebildiğiniz kadar itip, bir süre uzanın veya oturun. Sonra kalıntılar geri akıyor günlük ped kullanabilirsiniz. Bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Zaten doktorunuz önermiş.
Sonyaazz balbocegii anneolmayiseviyorum Kubra12355 ghostty Doktor kullan dedi alt üst demedi bende ağızdan daha önce kullandim yan etkisini bildiğim için ağızdan istemiyorum o yüzden alttan dedim nasıl oluyor da 🤭
atesvesu Sonyaazz 5. Haftadan 12.haftaya kadar vajinal kullandım ağızdan kullanınca çok yan etkisi var özellikle de karaciğere
Mucizem522 Selamlar peki kaç mg kullanıyorsunuz bende lutinus fitil kullanıyorum doktorum 12. Haftadan sonra devam edebilirsin dedi ama ben Progestan hepimizin bildiği ilaca geçmek istiyorum
aprilbaby Sonyaazz hep vajinadan aldım daha çok etkisi oluyor diye biliyorum doktor onay verdiyse öyle yapın çünkü ağızdan yan etkileri daha fazla oluyormuş
Sonyaazz aprilbaby yani valla sormadim bir sakıncası olacağını düşünmüyorum kanamam yoktu zaten tedbir amaçlı kullanicam biraz