Kusura bakmayin sosyal medya kullanma ozurlu oldugum icin anca cevap veriyorum. Telefon numarami dogrulamadim burada, belki o yuzden yazilan cevaplari falan goremiyorum. Neyse, ne yaptiniz? Sizde de hipertrofik yara izi sendromu var gibi gorunuyor. Ama tabii ben doktor degilim, bir cildiyeye ya da estetik doktoruna gorunebilirsiniz. Ama iyi bir doktor bulmak lazim cunu sezaryende sadece en uste degil asagi katmanlara da dikis atiliyor. Benim kolumda bu yara olduktan sonra doktorum “bilseydim estetik dikis atmazdim” gibi birsey dedi. Estetik dikiste deri icerisinde kalan birsey mi var bilmiyorum, belli bir nokta hala kasiniyor, ve sanirim kasinarak vs tetiklendigi icin yara biraz uzamaya, yayilmaya basladi, 12 yil gecti, hala pek hafiflemedi. Zaten bu yara izi sendromu surekli iyilesmesinden kaynakli, kasininca aciyinca hucreler tekrar oraya hucum edip surekli yarayi sisik turuyor. Vucudumun baska yerlerinde de iz var, onlar söndü ancak bu yara izi hala gıcık ediyor. Sizinki bir de hala cok aciyorsa doktorlara sorun, benim gibi yillarca cekmeyin. İceride kalan dikis varsa, birsey yapilabilecekse yapilir belki. Hangi sehirdesiniz?