Ballkusum_33 Kizlarr kasık ve karın ağrım var daha çok sağ tarafta genel olarak ağrılı geçiyor gebeliğim 🥺 aynı durumu yaşayanlar bakın lütfen
merve0638 Ballkusum_33 bende 8.haftaya girdim benim de öyle sol taraf ağrıyor benimde bazen gece uykudan uyanıyorum 🥺
zezezze Ballkusum_33 bende de oluyor ama rahim büyüdüğü için normal karşılanıyor böyle şeyler endiselenmeyin
annekiz6141 Ballkusum_33 bende 12+6 karın ağrısı bende de oluyordu bende kalca ağrısı oluyor yattigim da saga sola yatmaktan sanırım 🥺
Ballkusum_33 Bebekkuzu senle aynıyız bende 12+5 benim ilk gebelik 34+4 te doğum oldu o yüzden ağrı olunca tedirgin oluyorum
Bebekkuzu Ballkusum_33 ben geçen 12 de detaylıya girdim orda alttan serviks falan bakıldı normaldi her şey. O yüzden içim rahat 🙏
Ballkusum_33 Bebekkuzu benim ilkinde servik kısalığı yüzünden çok yorucu geçti bunda da olur mu diye korkuyorum 11 haftada doktor normal dedi ama birden kısalma olabileceği için endişe bitmiyor genelde 15-16 haftalarda kısalık tespit ediliyor.
Bebekkuzu Ballkusum_33 canm eğer geçmeyen çok şiddetli biri ağrıysa kontrole git için rahat etsin. Benim böyle dayanılmaz bir şey değil
Ballkusum_33 Bebekkuzu bakalım devam ederse yarın giderim. İnşallah geçer. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
happyfuture Canım benimde kasıklarım ağrıyor genelde yatıyorum halsizlik huzursuzluk başladı inşallah düzelir
melaly Kramp gibi mi? Benimde ayağa kalkar kalmaz bıçak saplanır gibi giriyor. İki üç adım atıyorum devam.sonra geçiyor hemen.
Ballkusum_33 Defne_3433 ilk çocukta Banu hanıma gidiyordum şimdi ikinciye hamileyim devlet te Birsen hanım var ona gidiyorm erken haftalarda iki defa Banu ya gittim. Şimdi Birsen le devam ediyorum