Kızlar geçen hafta perşembe doktora gittim bebeğim yeni olduğu için alttan muane oldum eve gelince lavabo gitmek istedim eski kan geldiğini gördüm hemen geri aynı doktora gittim dedim böyle bi sorunla karşılaştım bana dedi ki böyle şeyler olabilir dedim tekrar bakmayacakmısınız bebek iyi mi değil mi diye öyle deyince biraz bekle bakayım dedi zaten kalp atışını da duymamıştık dedi ve sonra baktı bebeğin gebelik kesesi yerinde dedi bana ped verdirdi takip edelim diye neyse pedi koydum silince filan eski kan geldi dedi ki bebeğin küçük düşük olabilir bu haftalarda dedi progestan fitil yazdı onu kullandım geçer gibi oldu lekelenme filan pazartesi günü adet kanı gibi kanamam geldi hemen geri gittim dedi ki yerleşme kanaması olmuş olabilir o doktorda duphason ilaç yazdı pazartesi gününden beri her ikisini kullanıyorum bi bakıyorum azalıyor bi bakıyorum geri geliyor bi bakıyorum hiç yok şuan da gene var ama eski kan gibi kahverengi şeklinde çok korkuyorum bu yerleşme kanaması ne zaman geçiyor böyle olan oldu mu aramızda.Kızlar iki gündür de bordomsu gibi kanama geliyor bi seferlik sonra geri eski kanamaya dönüyor silince yada lavabo gidince görüyorum pedi mi çok az ön tarafını batırıyor çok aşırı da bel ağrısı yaşıyorum.Ama bişey fark ettim duphason aldıktan sonra biraz zaman geçince oluyor bu dün de böyle oldum duphason kullanıp böyle olan var mı 9 gündür lekelenme arada bi de kanama gibi oluyor ama tam kan gibi değil