elaynur Selam arkadaşlar Bursa için ey iyi hastane ve doktor bilgisi olanlar yaza bilirmi lütfen , önceden teşekkürler ❤️
crazygirl elaynur nilufer medicabil hastanesi songül yapıcı ama hastane özel ve pahalı madi acıdan durumu iyiyse kesinlikle tavsiye ediyorum
Essraa2 elaynur cenk aşkalli çk iyi bir doktor ilgili 7.24ulaşabilceğin.. muanesi var çoğu hastanelede anlaşması var.. ikinci hamileliğim şuan 30haftalık ikisi ide onda geçti..
Weewe elaynur cenk aşkalli +1. Ben ona gidiyorum. Özel muayenehane ama bütçeye göre hastane konuşulur zaten :) mühim olan doktorla anlaşabilmek ve bence sıkıntı yaşamazsınız.
Sareee elaynur merhaba ben Ahmet Yılmaz a gidiyorum natal klinik tavsiye ederim gayet başarılı ve alanında uzman
crazygirl Ezgi_brs evet songül hanım ilk zamanlar 200 tlydi muayne ücreti şimdi 136 lira ödüyorum her gittigmde
HzlBrls elaynur Ceylan hastanesi Sibel akesen. Tavsiye üzerine gidiyorum bende Güler yüzlü ilgili bi doktor.
Gozdeerdem Herkes doktorundan memnundur bende yazayım Osmangazi aritmi güler yıldız.. çok coook iyi bir doktor. Şiddetle tavsiye ederim. Yarı resmi bi kadın ama siz sormadan daha o söylüyor aklınızda ne varsa. Sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım doğum anim ve doğum sonrası çok güzel geçti şükür bebeğim 3 aylık oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım