zehraulger3838 farah3 ön başvurular başlamış diye biliyorum halkbanka yada ziraat bankasına bı sorun isterseniz oralardan başvuru oluyor çünkü
farah3 mutlumoomm evliyiz anne babamizin yasadigi ev var yani kendi evleri biz yasamuyoz ama biz ayri ve kiradayiz basvurulmuyo falan dedi sanki
zehraulger3838 farah3 sizin üstünüze birşey yoksa başvurabiliyor siniz şuanda dul yetim ve şehit yakınlarına öncelik gösteriyorlar
mutlumoomm farah3 eşinizin üstüne kayıtlı değilse sorun olmaz başvuru yapılır eşinizin ve sizin üstünüze bir ev arsa vs olmaması gerekiyor sadece
1devaannesi Seyma190623 nasıl yani anlamadım esimi 130.000 TL maasmi alması lazım başvuru yapmak için
Seyma190623 1devaannesi hayır en fazla 145 bin olması lazım mesela hane geliri 170 bin olan aile şartı taşımıyo demek (en az demiyo en fazla dediği için böyle)
edabolukbasi3- Zehyil2514- bu ülkede ne sabit kalmış ki o kalsın tefe tüfeye göre artar mutlaka 20 sene de aşırı saçma yani yarına çıkacağımızın garantisi yokken 20 sene ödeme yapacaksın 6 bin olur sana 26 bin
3boysmom gunes866_ bundan kaç sene önceydi hatırlamıyorum toki için başvurduk 1000tl olarak çıkmayınca paramız geri yattı bizim
gunes866_ mutlumoomm daha evvel katılan tanıdıklar var hatta banada onlar dedi gene katılcaz diye çıkmazsa o ücret geri veriliyormuş
Cinarsaitinannesi mutlumoomm öyle bişey yok çıkmazsa iade ediliyor devlet kimsenin parasına çökmez başka şekilde alır elbet 😀 @sadece1selda