arzuonline Kızlar kanamam olduğu için Progestan fitil kullanıyorum doktorum vajinal kullan ağızdan yan etlileri çok fazla rahatsız eder seni dedi bugün bi ebeyle oturduk oda sen ağızdan al onu ne dedi siz nasıl kullanıyorsunuz
Nisanmomy arzuonline benim doktorum da Vajinal önerdi o şekilde kullandım. Ağızdan alıp yan etki yaşayan çok arkadaş oluyor. Burada formlarda da yazıyorlar. Bence siz doktorunuzun söylediği şekilde kullanın
atesvesu arzuonline vajinal olarak daha faydası var ağızdan alırsan yan etkisi çok oluyor mide bulantısı en çokta uyku başını kaldiramiyorsun karaciğere de zararı var doktor bana vajinal kullan yarım saat yat kalkma dedi dediği gibi yaptım hiç bir zararini da görmedim sen ebeyi değil doktoru dinle
Bbgg arzuonline vajinal kullanın ben de aynı problemden dolayı vajinal aldım , şimdi farklı sebepten yine vajinal alıyorum çok iyi ilaç
biranneninyolculugu arzuonline ben de iki hamileliğimde de vajinal olarak kullandım. Hem etki seviyesi yükseliyor hem de yan etki yaşamıyorsunuz
3kedili2bebekli arzuonline vajinal kullanıyorum önceki gebeligimde de vajinal kullandım ağızdan cidden yan etkileri çok fazla ayrıca ebeyi dinlemeyin öyle doktorun dediginin aksini diyemez o ne sacmalik
Daisyy000 arzuonline Lekelenme olduğundan ağızdan, lekelenme olmadığında vajinal kullan dedi doktorum. O şekilde yaptım sorun yaşamadım
Busranur_mnts arzuonline ağızdan alınca aşırı baş dönmesi ve halsizlik yapıyor fitil olarak kullanınca lekelenme kanama falan daha çabuk geçiyo