Baklavaseverim Enesinannesii inşAllah bakalım dalıp dalıp gidiyorum ama ne düşündüğümü bile bilmiyorum
[silindi] Baklavaseverim aklım hep sizde kuzum dualarım da sizinle inan. Rabbimin izniyle heps geçecek
Baklavaseverim [silindi] İnan desteğiniz beni çok mutlu ediyor her ne kadar yani birbirimizi gerçekten tanımasakta insanın bir yabancıdan duydukları insana daha iyi geliyor sadece üstümde bir yük var sanki içime bir şey oturmuş nefesimi daraltıyor çok garip bir his
[silindi] Baklavaseverim çok normal kuzum sadece içine atma. Özelden burdan yazabilirsin istediğin zaman 💜
Deleted33000 Baklavaseverim rabbim yardımcın olsun bitanem inan ne diyeceğimi de bilemiyorum güçlü olacaksın sen ki bebeğine yetebilesin onun en çok
myangelson Baklavaseverim canım benim Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻 eeg temiz olması çok iyi. İlaçlarla da kontrol altına alınır iyi gelir sen hiç merak etme
Baklavaseverim myangelson Aynen öyle işte dediğim gibi bir yanımda mutlu iki duyguyu bir arada yaşıyorum 💕
LadyX Baklavaseverim canım hesabıma daha yeni giriş yapabildim çok üzüldüm o kadar haklısın ki Allahım şifa versin inşallah hiçbir şeyi yoktur
Baklavaseverim LadyX inşAllah epilepsi raporu çıkarıldı bu gün ilk nöbet olmaması ve kan da bazı değerlerin yükselmesi epilepsi göstergesiymiş mr temiz çıksa bile epilepsiyi tetikleyen şeyler olabiliyor dedi dikkat edip ilaç kullanacaksınız 3 ay da 1 eeg dedi
LadyX Baklavaseverim haber ver canım inşallah düzelir bir iki seferlik bir şeydir 🙏🏻 Allahım evlatlarımıza sağlık versin