mervesdoruk Kızlar sivilcelerim asırı çoğaldı göz altlarım morardı tenim koyulaştı 12 haftalık olduk yüzümde baya bi değişiklik yaşıyorum sizde oldumu
maco61 mervesdoruk kızımda böyledim yaa. Çok kötüydüm şiştim flan bu gebelik tahat geçiyor bakalım cinsiyeti belli değil
mervesdoruk maco61 her gebrlik farklı oğlum da yüzüm ay gibi parlıyodu saçlarım gürleşmişti bu hamilelikde hem şaçım kalmadı hem yüzüm ☺️☺️
Dinolisoo mervesdoruk ay çok sivilce olunca öyle derler diye dedim Allah aşkına burda herkes bu ara ne kadar gergin bişey yazınca anında tersleme modu kimseye bişey yazasım kalmadı ya
maco61 mervesdoruk olabilir işte benim öyledi inan doğurdum 4 5 aylık oldu kızım yeni geçiyordu çok kötüydü yüzüm. Yani çok çirkinleştim kötü oldum baya bu hamileliktete olmadan korkuyorum 12 haftalık bakalım daha bişey yok ilk günki gibiyim😆
2kizannesi30 mervesdoruk Bacım tersliyeck birşey demedim tanıdığım birinin yüzü hep.leke ve sivilce oluyordu hamilelikte hatta eltimnde 2 Side oğlan doğurdu benim aksine yüzüm tertemiz oldu sadece kas kirpikler döküldü bu tutup kötü birşey yazmışım gibi hissettim