yagmuryldzz Hanımlar merhaba, 23 Ekimde kan verdim 405.54 çıktı bugün 25 Ekimde yine verdim 502.12 çıktı en adet tarihim 21 Eylül. 4 Hafta 6 günlük gebeyim yorumlar mısınız yaşayan var mı bu durumu ?
bsraltnsy yagmuryldzz iki katı yukselmesi lazimdi canim ama 2 gun sonra bidaha ver bazen öyle olabiliyor
sencem Cansado2021 masallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ben cumartesi kan verdim 1556 çıkmıştı o zaman da bu değere göre 4 haftalık demişti acildi oyüzden sordum
dilayldrm Cansado2021 2095 falandı tüpüm patladı ne yazık ki acil ameliyata alındım bazılarının 7000 lere kadar bile gittiği olabilirmiş önemli olan rahimde kesenin görünmesi
dilayldrm dilayldrm bu ara bahsettiğim dış gebelik düzensiz ve yavaş artar ve tespiti zor oluyor maalesef kiminin düzenli artıp dış gebelikte olabiliyor
Cansado2021 dilayldrm anladım canım geçmiş olsun inşallah Rabbim hayırla kolayından tekrar nasip etsin bende tüp bebek ile hamile kaldım 4 haftalık hamileyim değerim 418 ama yavaş artıyor
dilayldrm Cansado2021 yani şu an ben başıma geleni söyledim takipte kalın ihmal etmeyin diye yavaş artıp sağlıklı olanda biliyorum iyi düşünün iyi olur insallah