Bfhvcffesra 29 haftalık hamileyim 1kilo250 dedi doktor azcık daha kilo almalı dedi doktor ve tekmelerini say dedi
Nily Bfhvcffesra tarifi veriyorum 3litre su günde Muz Kaşar peyniri alabildiğnce😀 Süt yogurt Sonuc 4.350gr 😂😂 Kaşar peyniri ve muz tartışmasız kilo aldırıyo bebeğe
Nily Bfhvcffesra yoo hic saymadım. 19. Haftada net hissettim. Aşırı hareketli değildi bebeğim. Oynamadıgı günlerde saglık ocagına kosup kalp atısını dinliyordum😀 şuanda 5 aylık ve uslu bi bebek maşallah🥳
Zehra66 Canım hamileliğim boyunca 5 kilo aldım ama her gün iki tane muz üç bardak süt kaşar bi kase yoğurt yedim şimdide incir arası ceviz yiyorum
Nily dml33 aynen😋 Doğumdan birgün önce 3600cıkmıstı ultrasonda. Doktor karnımı eliyle muayene etti. Bu bebek iri 3600den fazla Riske atmayalım dedi Nitekim öyle oldu. 4350doğdu İyiki normal doğurtmamışız seni dedi😀
Nily cemre- ben 17kilo aldım. Ama şişim coktu rahat 5-6-kilo şiştim😀 kilo veriliyor emzirirken.bulantım 4 ay sürdü sonrasında miğdem şişiyordu yiyemiyordum. 30. Haftadan sonra almaya basladım kiloyu
cemre- Nily ben de ilk aylar baya kilo verdim 4. Aydan sonra hızlı almaya başlayınca doktor vitamini kesti kilom şuan çok fazla değil ama hızlı almak iyi değilmiş bundan sonra daha fazla alırım diye korkuyorum ama tabi bebeğin kilosu çok önemli o alsında .emzirirken kilo veririm inşlallah