Merhaba kızlar hep doğum hikayelerini okuyup dururdum ben de hikayemi paylaşmak istedim. İlk doğumum normal olduğu için hep normal istemiştim. 41. Haftaya kadar geldik hep hareketli geçti hamileliğim son haftalarda açılma için olan herşeyi yaptım hurma,ananas vs ama hep muayene de hiç açıklığım yoktu en son perşembeye gün verdi doktor o zamana kadar doğur dedi😍 Ne yaptıysam ne sancım ne de açıklığım vardı perşembe sabah suni sancı ile yatışım yapıldı. Yüksek dozdan vereceğini söyledi doktor sabah 7.30da takıldı saat 10 gibi sancım hep geliyordu ama açılma olmuyordu saat 12.00 sancılar hep 100ü buldu tekrar baktılar ama açıklığım 1cm bile olmamıştı.Doktor sezeryan dedi beklemek istediğimi söyledim bana kağıt imzalatıp sorumluluk kabul etmeyeceğini söyledi. Sonra ilk doğum normal olduğu için bunu da normal olsun istiyordum ama bebeğin süresi çoktan doldu dedi. Eşimle konuştuk sezeryanı kabul ettiğimizi söyledim. Sonra sezeryana aldılar bi de ne görelim bebeğin boğazına 3 tur kordon dolanmış zor açtılar bebeğin kanala girmesini engellemiş kordon o yüzden açılmam olmamış saat 3te kızımı kucağıma aldım epidural ile sezeryan oldum. Önemli olan sağ Salim bebeğimizi kucağımıza almaktı çok şükür🤲🤲 Normal için bekleseymişim de olmayacakmış. buradaki sezeryan hikayelerini okurken az çok bilgi sahibi olmuştum ama korkulacak birşey değil gaz çıkarma ilk yürüme söylenildiği kadar zor olmadı sorularınız varsa yardımcı olabilirim