lotusflowers gizemseker 15 haftalığım 6haftadan beri geçmedi. Mide bulantılarım çoktu sonra hafifledi ama o tat hiç geçmedi sırf bu yüzden sürekli bişeyler yiyorum çok kilo aldım
aslihaneskin gizemseker ayy bende aynı durumdayım bugün tam 13 haftalık olduk o hissiyatı bastırmak için sürekli tatlımsı şeyler yiyip içmeye çalışıyorum bu sefer çok kilo alıcam diye korkuyorum ben gebelikte çok kilo aliyorm hep 😞
Serklajligebelik lotusflowers kesinlikle bu benim . Mide bulantım bastırılsın diye durmadan yiyorum . İlk hamileliğim böyle geçmemişti ama
gizemseker lotusflowers evet bi şeyler yiyince geçiyor ama yeme bittikten hemen sonra yeniden başlıyor. Ben kilo verdim bulantılar sebebi ile 😭
Zbyd3 gizemseker ilk 3 ay falan vardı benım sonra geçti . Ama şuan sabah uyandığımda ağzım sanki tatlı bişeyler yemişimi gibi tat var . Yatmadan da fırçalarım dişlerimi ağzımı trmizlerim neden oyle bilmıyprum
Rachelgreen94 34 haftayım hiç geçmedi yediğim hiçbişeyin tadınj alamıyorum hep ekşi bir tat ağzımda malesef😔