kubos_ Sultiss00 kendi çantam hazır bugün kıyafetlerini yıkayacağım bebişimiz çantasını da hazırlayacağım. Beşiğimiz de yarın geliyor 🥲😁
cakirbebek Sultiss00 hazlr şükür çantamda hazır sayılır . Bi oğlum eksik oda gelince tam olacak inşallah 🫠
Tufu2 Herşey hazir bugun gelse bugun razıyım çok yoruldum 😂 ama tabiki once sağlığı tüm gelişimini tmamlasın Allahın izniyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sultiss00 Ayy benimde bi an önce çantamızı hazırlamam gerekiyor gerçekten odası kıyafetleri herşey hazır
linalin0 5 kasım kısmetse 🫶 mide yanmalarım felaketttt sizin de öyle mi birde eskisi gibi tekme hissetmiyorum dönme hareketleri falan hissediyorum sadece
Beyzadncc Sultiss00 3 kasıma gün aldım bugün çantamda hazır sayılır birkaç parça daha ekleyip kapağını kapatıcam 😂🌸 biraz heyecan biraz gerginlik sardı beni 🥹
Eres26 Beyzadncc kolaylıkla güzellikle kavuşun inşallah Benim Bebis durursa eğer 39+3 oluruz 3 kasımda İlk gebelik
Beyzadncc Eres26 Sizde sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🥰 bende ilk doğumumu 39+4te yapmıştım ama bu biraz hızlı çıktı durmuyor 38i zor bekliyoruz 🤦🏻♀️🥰