mrstokk Olacakolcak26 çıkınca yazarım da ben negatif bakıyorum şuan 😂😂😂 umarım yanıltmaz bu testte beni 😅
burcinbaydar1 bsraltnsy 8 gün kala idrardan mı öğrendiniz belirtileriniz neydi acaba benimde 8 günüm var belirtim çok ama idrarda çıkmadı
Olacakolcak26 mrstokk sanım softec nasıl marka sen sanırım geçen ay gebe kalmışsın onu yapınca değerin kaçtı
zehea Olacakolcak26 bi kaç gün sonra tekrar yapın daha cok var birde bir kaç saat sonra bakın çizgi daha belirgin olabilir
burcinbaydar1 bsraltnsy belirtileriniz neydi benimde 8 günüm var aşırı mide bulantım ve göğüslerimde sızı var kan verip vermemekte kararsızım
mrstokk Olacakolcak26 sonuç çıkmadı canım. Evet Softec erken gebelik testi 9.36 gibi bir sonuç çıktı canım o zaman da çok silikti
bsraltnsy burcinbaydar1 mide bulantim hic olmadı ama hafif kasikda batma bide goguslerim asiri sisti dokunamiyordum hala daha da oyle🙈
Olacakolcak26 mrstokk benimkide silik yaptım onuda bide Labaquick yaptım koyulaşmış yarın test yapıp kan verecem
mrstokk Olacakolcak26 canım çok sevindim umarım sağlıkla gelir çok mutlu oldum adına 🥰🥰🥰 Benim sonucum çıktı canım şimdi batım negatif 0
yoncahan mrstokk Ay üzüldüm ya sen ne kadarlık evlisin ne zamandır deniyorsunuz eşinle yaşlarınuz kaç