gkc990_ Kaçıncı haftasınız kızlar cinsiyetini kesin öğrenebildiniz mi 15+2 haftalık olduk biz doktor tahminde bulundu 12 haftalikken ama 16 17 haftalikken kesin öğrenmek için gidicem
seher_3590 gkc990_ benimde 16 haftalik ama net değil cinsiyetmiz kiza benziyor ama emin değilim dedi doktorumuz 🫠1 hafta sonra tekrar gidicem nasipse benimde bir kızım var bakalım çok merak ediyorum
gizemseker gkc990_ 12. Haftada doktor ultrason görüntüsüne bakarak %60 kız dedi. Fetal test verdim. 1 hafta sonra sonuç çıktı kız.
gkc990_ @uykumvarasko kaç haftaliksiniz ben tek bir doktora gidiyorum cok merak ediyorum aslında ama yanılma olmasin die beklemekde istiyorum
uykumvarasko gkc990_ 13 haftalık oldum bende ben merak ettiğim için farklı hastanelere gittim ama net bir şey söylemediler aklım karıştı iyice 😂
gkc990_ @uykumvarasko benimde aklım karışıyor beni gören oğlun olcak diyor istagram da baktirdim sırf meraktan kızımda tutmustu erkek dedi buna da bakalim rüyamda da erkek görüyorum doktorum kiz gibi dedi aklıma iyice karıştı 😂
uykumvarasko gkc990_ 😂 ikinci bebeğim benimde ilki kız Buda erkek olsun istiyorum hayırlısıyla öğrenince haber ver Banada
gkc990_ @uykumvarasko gönlümüzden geçen olsun inşallah benim de 2 kizim var sağlıkla kavuşalım inşallah tabiki post acarim 🤣
Gmfnbal gkc990_ evet kesin dedi sonrasinda ise bazi sorunlar vardi art arda uc doktorda erkek dedi ayni haftada 🙂
gkc990_ @minnakbayan inşallah öğrenirsin kendini gösterir umarım bende 16 17 haftalarda gidicem kesin öğrenmek için
minnakbayan Kızlar sizdede uyuyamama problemi varmı. Geceleri uyanıp sabaha kadar dönüp duruyorum yatakta uykumu alamadığım içinde gün içerisinde sürekli baş ağrım oluyor. Çok sıkıldım bu durumdan
ddrys minnakbayan canm bende uyıyamıyorm ya gece uyanıuorm agzım zehır gbi midem bulanıyor offf nezaman gececek bu durum
minnakbayan Birde ağzınızda kötü bir tat varmı ben ne yapsam ye yesem geçmiyor çok rahatsız edici birşey 🥲