greybrde Hanımlar yarın 31 haftalık olacağız ama benden hiç süt gelmiyor göğüs şişliği vs de yok. 2. Gebeliğim oğluma hamile iken bu haftalarda sıvı gelirdi göğüsümden normal mi sizce?
Busraaaakkk greybrde göğsünüzü sıkıp bu gibi şeylere hiç girmeyin çünkü rahim kasılmasını tetikleyip erken doğuma sebebiyet veriyormuş okuduğum bir kitapta yazıyor… ( kaynak: bebeğimi beklerken beni neler bekler)
juli_naz greybrde ben 38+2 yim ve süt gelmedi ki .. göğüs uclarina da pek dokunmam doğumu başlatmak istemediğim için
rege0119 Neden acele ediyorsunuz ki daha haftanız çok erken . Doğum zamanı elbet gelecektir. Sütünüzü sıkmaya sağmaya çalışmayın erken doğuma sebep olabilir .
Bnenebiy53 greybrde benim ilk gebelik 32 oldum gelmedi ama benim göğüs ucunda yara var geçmiyor bi türlü
hizlivecocuku greybrde ilkinde 27. Haftamda gelmişti bunda 21 haftalık oldum hiç öyle bi belirti yok ama daha yolumuz var doğurana kadar gelsin de gerisi önemli değil
Miniginannesiiii1111 greybrde doğumdan sonra geldi süt ondan önce hiç gelmedi ilk oglumdada bu gebeliğimdede süt gelmesi olmadı bende hamileyken
Tazeanne0641 Haftalardır hafif sıkınca geliyor ,38. Haftamdayım denemek için sıkmıştım ama doğacağı yok kızımın henüz 🥲