Gamzebas Series26 Evet daha önceden yoktu yeni başlamış Ümit Batıkentteki doktor Anadolu hastanesine geçmiş şansımıza bize de denk geldi🥰
Ecearya Series26 Ben cok memnun kalmistim. 1 saate yakin bakti ve muayene sirasinda soru sorulmasindan hoslanmiyor bunu size soylemek isterim. Odasina gecince istediginiz seyi sorabilirsiniz. Cd de veriyorlar ayrica. Ucreti 450 tl.
Series26 Ecearya çok çok teşekkür ederim ☺️☺️☺️☺️☺️ Çekim esnasında istemiyormuş ama haklı gibi sanki düşününce ölçüm kayabilir hatalı çıkabilir falan 🤔 dikkate alıcam uyarınızı çok sağolun ☺️
Ozgesezgin Ecearya Turgay beyin muayne ücreti 450 tl deqilmi bu hafta qidicem de önceden öqrenip hazırlıklı olmakta fayda var
Gozdeozlem Ozgesezgin merhabalar, gittiniz mi acaba? Rica etsem doktorun tutumunu ve ücretini yazabilir mısınız? Birkaç hafta sonrası için araştırma yapıyorum :) 💕
Kedilendiniz Gozdeozlem merhabalar ben de Turgay beyden randevu aldım muyene ücreti 500 TL olmuş önümüzdeki ay gideceğim detaylı ultrasona sonrasında yine yorum yaparım
Mervuras26 Gozdeozlem ben yarım saat muayene olmuştum kontrol ederken Her detayın bilgisini veriyor eşim de odadaydı . Fotoğrafını be CD sini de vermişti 👍
Mervuras26 Series26 eşleri alıyor sonuçların da hepsini veriyor . Yıllardır Turgay hoca alanında en iyisidir . Eskiden doğumlara da giriyordu sanırım şimdi onu bırakmış . Kesinlikle tavsiye ederim . Çok kibar bir doktordur
Hulyaaytm Bende Turgay bey e gittim.Eşim de girdi yarım saate yakın baktı.Her ayrıntıyi söyledi bizede.Döküman da veriyor Cd de veriyor.Biz memnun kaldık 🙏
filozof_anne Merhabalar bende Turgay hocaya gitmek istiyorum ancak birkaç yerde makineleri çok eksi bundan dolayı sağlıklı görüntüleme yapamıyor falan diye okumuştum. Burada böyle bir yorumla karşılaşmadım.GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GİDEBİLİR MİYİM
Hzzz @filozof_anne kesinlikle turgay hocaya hamileliginizde bir kerede olsa gitmenizi öneririm cok ilgili bilgili bir doktor eşinizle girebiliyorsunuz fotograflar kalın kağıda basılıp ultrason bilgilerinizle birlikte size teslim ediliyor