Nisanmomy rabia2828 Medical parka gidiyorum. Sağlık sigortam Gebeliği kapsamıyor ama gittiğim hastanede Allianz sağlık Sigortalarına indirim oluyor bu nedenle 2450 ödüyorum. Normalde muayene ücreti 4000 TL civarında sanırım
3boysmom rabia2828 kliniğe gidiyorum ümraniyede, 2300 muayenesi ama eski hastası olduğum için daha indirimli veriyorum
dilaraakk Aloska benim daha yeni 5+1 doktor arayışındayım😊 tahliller ya da farklı şeyler yapıldığında ücretleri nasıl acaba
irem234 Ben bi türlü hastane bulamadım beylikdüzünde oturuyorum buraya yakın onerebileceginiz doktor hastane varmı
Aloska dilaraakk değişiyor balım fiyatları ben Sakarya’dan gidiyorum her ay kontrole bu yüzden tahlillerimi Sakarya’da yaptırıyorum 🫶🏻
kubrakurull dilaraakk Pendik Medipol Semra hanıma gidiyorum 6. Haftamdayım 2250₺ muayene ücreti Pendik kart indirimi ile 1800₺ ye geliyor
Deletedmom_8793 rabia2828 Beylikdüzü Medicana da Soner beye gidiyorum normal muayene ücreti 4400 ama biz tss indirimli 2600 e gidiyoruz onun dışında Beylikdüzü devlete gidiyorum
alpanne3 Aloska yaaa gerçekten mı normal SGK oluncada mı yoksa ekstra özel sağlık sıgortalı kısıleremı
mutlumoomm rabia2828 medipol Çamlıca hastanesine gidiyorum 2500 muayene ücretim doktorum da çok tatlı çok seviyorum 🫶🏻