Tcolakk KIZLAR NORMALDE EŞİM KORUNUR ADETİM BİTTİKTEN BİR KAÇ GÜN SONRA KORUNMASIZ BİR ŞEKİLDE OLDU AMA YUMURTLAMA GÜNÜM DEĞİLDİ DÜN ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM BÖYLE SİLİK BİR ÇİZGİ ÇİKTİ SİZCE??
glnzkrkmz Tcolakk bacımmmmm benimde böyle oldu hahahahah şu an gebeyim geç döllenme oldu betam az çıkıyor😂
Tcolakk glnzkrkmz ben de miğdem bulanıyordu ama hiç ihtimal vermedim yani hem istemediğimden hem de takvime bakıyorum yumurtlama günleri yazıyor ya test yaptım çok silik çıktı
Tcolakk Sss1947 ozaman yumurtlama gelmeden geç döllenme oluyor demi sizce silik çıktı ya ne zaman kan vermeliyim büyük ihtimal kanda da düşük mü çıkar
Sss1947 Tcolakk benim plansız olduğu için ben adet 4 gün geçtikten sonra kan vermiştim 132 falandı ama testim kıpkırmızıydı
dilaradoyan Tcolakk ortalama tarih verir. Geç veya erken yumurtlamış olabilirsiniz. Her zaman korunmasız ilişkide ihtimal vardır gerçi korunmada bile her zaman ihtimal bulunuyor. Ama tedbir bizden olmalı tabi
Melike3506 Tcolakk bu test bana bir kere yalancı pozitif verdi o yüzden emin olmak için kan verin bence
Ceydaaaaaaaaaa Tcolakk üzmek istemem ama bende bu testte yalancı pozitifi aldım imkanın varsa prodoctor, Predictor, awox veya laboquick bu testlerden birinden yaparsan emin olursun canım en güvenilir testlerdir