emine717_ shawty8876 ya evet olan kişilerde 10. Günden itibaren çıkmaya başlıyor zaten biz kendimizi kandiriyorum belki de 🥲
rossa982 Nevagibi ben benim testlerimde hayalet çizgi de görmüyorum hiçbir şey görmüyorum sanki sizinkinde hayalet çizgi var gibi evet
Nevagibi rossa982 e tabiki çok fark eder düşük bir değerse zaten silik çıkıyor ilk olmayınca iyice azalıyo
Nur8893 Kızlar bende test yaptım dün gece silik çıktı 🥲 Salı akşamı yaptığım aynı test negatifti . Kan vermeye korkuyorum bekleyeceğim 1 2 gün .
Feslegen7 cerencyz Chatcpt ye soruyorum ben en basından beri . Ovulasyon testlerimi yüklemiştim 📅 Senin Takvimine Göre • Son adet: 11 Ekim 2025 • Yumurtlama: 25 Ekim (0 DPO) • Şu an: 8 Kasım → 13 DPO • Kan testi planı: 12 Kasım → 17 DPO
cerencyz Merhabalar benimde bat 7 ama halen daha olmadım regl ne yesem midem bulanıyor sırt ve bel ağrı çok fazla ama cesaret edemiyorum test yapmaya 🥲
Nur8893 cerencyz Bence yap canım bende dün gece 12 de yaptım . Tabi yaptıktan sonrasıda stres oluyor insan ama kan için bekleyeceğim .
cerencyz Nur8893 ilk idrarım değil ama gene de yapayım mı bilemedim elimde awox birde bebe time var hangisi iyidir