suhedaadsz Bugün beta verdim ultrasonda gözükmedi doktor muhtemelen erken olduğu için kese göremeyeiz dedi ama bu beta sonucu sıkıntılı bir durum mu sizce
iyiliktozu suhedaadsz betanız çok güzel . Vajinal bakılsaydı muhtemelen görünürdü. 2 ya da 3 gün sonra kese görünür aksi bir durum olmazsa
suhedaadsz iyiliktozu ama şuan erken göremeyebiliriz dedi rahim duvarı kalınlaşmış bu güzel dedi şimdide yeni oluşmasına rağmen beta yüksek geldi bana yani
suhedaadsz Bnenebiy53 kaç haftalık olduğunu söylemedi ama döllenme yatağını gösterdi beta 1500 çıktı normal mi bilmiyorum endişelendim dış gebelik mi diye
Bnenebiy53 suhedaadsz dış gebelik başta belli olmaya bilir ben dış gebelik geçirdim ameliyat oldum 5 binlerde göründü benimki 6 haftalıktı ama bekle derim ben sana daha erken bu haftalarda geç döllenmeden kaynaklı bebekte görünmeye biliyor doktor betan güzel yükselmiş dediysede endişe etme
Ciceklerisever Ben de bu degerlerde ogrendim kese gozukmedi. Bir hafta sonraydi sanirim randevuya gittim net bi sekilde kesek gozuktu diger haftasinda da bebegi ve kalp atisimi duymustuk 6+5 de :) rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin 😌
suhedaadsz Ciceklerisever inşallah ya endişeliyim daha öncede düşük oldu şimdi ise hem görünmeyince hem doktor küçük deyince ve beta yüksek çıkınca korkmaya başladım
lfkfkdk Ben 8000 betayla gittim ilk kese vardı ama bebek yoktu bir hafta sonra tekrar çağırdı o zaman duyduk kalp atışını sanırım 6+3 falandı duyduğumuzda
Ciceklerisever suhedaadsz hic korkma, benim de bir düşügüm var. Pozitif düşün, her şey cok guzel olacak Allah’in izniyle