hilalckmkk Google ve şikayet vardaki yorumlarını okudunuz mu bilmiyorum ama neredeyse kimse memnun degil ve çok hayatı sıkıntılar yaşanmış
Parkta çocuklarımızın oynadığı ,sohbet ettiğim bir kadın orada sezaryen olmuş, Sezaryende 7kat kesiliyor ya dikerken katlardan birini almayı unutmuşlar,6 katı dikmişler. Kadın doğum sonrası bi anormallik vardı gün geçtikçe iyileşmem gerekirken benim ağrılarım hic dinmiyordu dedi. Acillik olmuş ağrıdan baya. Ve işin kötü tarafı kendi kendine kaynaması gerekiyormuş yapacak bisey yok demişler..
Eşimin arkadaşı da orada doğum yaptı. Bebekte hiçbir sorun yokken çeşitli bahanelerle 1 hafta kuvöze koymuslar, 1 hafta daha yatması gerekiyor diyip süreyi uzatmak istemişler, arkadaş bebekte anormal bir durum olmadığını bildiği için imza atıp çıkarmış başka hastaneye goturmusler meğer gerçekten de hiçbir problem yokmuş..
Benim böbrekten usg cektirmem gerekiyordu. Tam 8000tl fiyat verdiler,başka bir özel hastanede 850tlye çektirdim. Bu nasıl bir soygunculuk anlam verememiştim