Emlly Almirolie ayy ben ikizler burcuyum yandın valla ikizler bi mutludur bi mutsuz bi silinirli bi sakin kendide ne istediğini bilemez ki sen bilesin 😅 ama şaka bi yana çok eğlenceli güler yüzlü Herzaman çocuk ruhludur ikizler 🥰
Almirolie Emlly o dediklerini birebir yaşıyorum ☺️bi anda gülüp bi anda ağlaması ağlarken gülmeye başlaması beni çok şaşırtıyor 😂bir o kadarda komik meraklı araştırmacı ve aşırı sorgulayıcı ve güvenmiyor kolay kolay temkinli ❤️
asenazeynep Gokturkmom_ 18 Haftalık oluyor oğluşum yarın, bakalım iki koç nasıl anlaşacağız🥹 Babamız da akrep, ev resmen şenlik 🎉
Emlly Almirolie evet aynen söylediğin gibi canım gülerken de ağlayabilir ağlarken de gülebilir güldürdün beni valla 🙈😅 evet bak ne güzel iyi yanlarımız da varmış sağlıkla büyüsünler canim🌸🩷🩵
Gokturkmom_ Ozgeliz Anne olmak, burçların bile anlatamayacağı kadar renkli bir serüven 💫 Kesinlikle katılıyorum 💜🌟
Gokturkmom_ Dilaraclkalav Bende Boğa burcuyum bende çok seviyorum da keşke şu inadımız bi tık azalsa 😝
Dadas Gokturkmom_ doğru valla ben yengeç kızım Aslan burcu şimdiden onu iltifatlara boğuyorum ve azıcık fazla ağlattığim zamanlarda özür diliyorum 😂 şimdiden hoşuna gidiyor hanımefendinin 😂😂🤍
Gokturkmom_ Sena-cy00 Bir ben hepsinin içinde ağlak “balık” burcu.. Ahhgg şu cümleniz beni derinden yaraladı 🫣Allah sabır versin ne diyelim 🤪🌟💖
Gokturkmom_ cicekanne8 Ahhh güzel ,çiçek kızın çok tatlı Rabbim hayırlı evlat etsin size bağışlasınnn🫠💜
myangelson Gokturkmom_ yani pek birşey anlayamadım henüz 😄 sadece koala gibi beraber geziyoruz oğlum çok huysuz ve aglak bir bebiş 😄 beraber oyun oynayıp şarkı söyleyip alkış yapıyoruz kuduruyoruz 😂😂 ama babasına çok daha düşkün 🥲