aysnr33 7 haftalık ikiz bebeklere hamileyim, bulantım kusmam yok şuan, bu normal mi sizin bulantılar kaç haftadan sonra başladı. Çok bulantılı olursa gebelik bu çocukların kız olması anlamına mı geliyor🙃
edaabykl aysnr33 tabiki hayır oglumu ogrendigimde bulanti kusma ile gecti hamileligim cok zor gecirdim simdi tekrar hamileyim hic bulantim yok kusma vs. Yok cinsiyeti bilmiyorum henüz 🫣
hamzaezel aysnr33 bende cift yumurta ikizine hamileyim 6 haftadan beri kusma bas agrisi halsizlik hep yataktayim tekmi ciftmi sizinki
ruzgar_bulut_ aysnr33 benim 7.haftada baslamisti bulantilarim. 30. Haftada hala gecmedi ilacla bastiriyorum ve ikiside erkek😂 bunun cinsiyetle alakasi yok yanii
muhterem07 aysnr33 hayır canım benim kızımda hiç bulantım olmado şimdi ikincisi erkek 14 hafta bulantı çektim cinsiyetle alakalı değil çocukla alakalı
Fuunndaaa aysnr33 her hamilelik farklıdır ilk hamileliğim kızdı bir kere bile bulantım olmamamıştı , şimdi yine kız bebeklere hamileyim ilk 3 ay inanılmaz bulantım oldu halende tam geçmedi
thetwinmom aysnr33 merhaba benim çift yumurta biri kız biri erkek 8. Haftada başladı 18 20 haftaya kadar bulantı devam etti cinsiyeti ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ama tek yumurta ikizlerine hamile olanlar daha iyi bilir bence
Birikii aysnr33 baştan sona hiç bulantım kusmam tiksinmem olmadı erkek ikizlerim. İlk gebeliğimde kız onda da kusma mide bulantısı vs yaşamadım baştan sona