Arkadaşlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Başına gelen varsa beni aydınlatabilir mi? Şu an ikinci gebeliğimi yeni öğrendim. İlk beneğimde tam adet günümde kan testi yaptığımda sonuç 50 çıkmıştı. 2 gün sonraki kanda da 200 kere ulaşmıştı ve sağlıklı ilerleyen bir gebeliğim oldu çok şükür. Bu ikinci gebeliğimde adetim 2 gün geçince kan testi yaptırdım ve beta 14 çıktı. İki gün sonra tekrar test yaptırdığımda 48 olmuştu ve doktora göründüm hemen. O da dedi ki normalde 14 lerde öğrenilen hamileliklerde bu değerin sonrasında aşağıya doğru gittiğini görürüz ve sağlıklı ilerlemez ama artışı güzel dedi. Yüz ifadesi beni biraz gerdiği için beyden şüphe ettiniz dedim dış gebelikten korktum ama artışın da normal şu an bir şey diyemiyorum sana sadece hayırlı olsun gebelik var dedi. Bu değerlerde pek yakalayamayız şans olmuş dedi. Geç döllenme olamaz mı dedim. Yüksek ihtimalle geç döllenme aman allah korusun başka bir şry olmasın dedi. Bak bmyle durumda düşüklerle çok karşılaşıyoruz kendini hazırla da dedi. Aslında doktorumun her şeyi ayrıntılı söylüyor oluşu hoşuma gidiyor kızmıyorum olumsuz konuşmalarına ama merak ediyorum böyle devam eden sağlıklı gebelik yaşayan var mı?