saltur merryeemmm bana whatsapdan attıkları fiyat oydu medical park ve liv hastanesi için geçerli olan fiyatımız denilmişti
Deletedmom_787 Lokman hekim hastaneleri 80-83 bin tl , liv 85 bin, bayındır 104 bin , acıbadem 168 bin, güven 108 bin, medicana 90 bin tl dedi
merryeemmm Deletedmom_787 bahsettiğiniz fiyatlar doğum paketi mi yoksa sadece doğum ve hastane ücreti mi
sabiyana__ merryeemmm kesinlikle doçent doktor Mehmet Fırat mutlu 👍🏻 güve hastanesinde doğum yaptırıyor harika harika ötesi bi doktor şidettle tavsiye ediyorum
Nslsh-989 Ben Etlik Lokman Hekime gidiyorum İrade Musagil çok memnunum paket almıştık 70 bindi ücreti biz alırken
merryeemmm Nslsh-989 Biz artık sonuna yaklaştığımız için sadece doğum ve hastane ücreti olarak bilgi almak için arıyorum ama ne yazık ki hastanelerle telefondan anlaşamıyorum yorumunuz için teşekkürler 🌸
Momm006 Merhabalar ben Hüseyin Pehlivana gidiyorum kendi kliniği var doğumuda isteğe bağlı sincan koru ve ya a life da yaptırıyor kesinlikle öneririm doğum paketi olarak çok yüksek fiyat vermiyor ben aldığımda 47 bine denk geliyordu
merryeemmm Momm006 A life hastanesinde çok olumsuz yorum var ne yazık ki merkeze de uzak düşüyo gidip gelmek sıkıntı olabilir teşekkürler yorumunuz için 🌸