Kızlar öncelikle merhaba başıma geldi sizi, elimden gelse bütün anneleri uyarmak istiyorum. İnşallah sesimi duyan olur. Hanımlar çok şükür doğum yaptınız bebeğinizi kucağınıza aldınız çok iyi gözlemleyin ben oğluma doğum yaptım emziriyordum fakat ne zaman beslesem 20dakka sonra bardakdan boşalırcasına kusuyordu 5 günlüktü kontrole gittik doktora anlattım normaldir dedi bebek kusar ama ben anlatamadım sanırım ağzından burnundan fışkırıyordu ve verdiğim süt miktarının fazlasını kusuyordu. Sanırım annelik içgüdüsü gariplik olduğunu sezdim çevreme çok kusuyor dediğim de tahmin edersiniz ki normal olduğunu söylediler annem dahi kayınvalidem aynı şekilde ama kusmuk süt kusmuğu değil sarı balgamlıydı içim rahat etmedi acile götürdüm gazı var dediler artık kimseye bişey olduğunu kanıtlayamıyordum resmen. Elimde eriyordu kemik gibi oldu ödemdir o gidiyo dediler oğlum sürekli uyuyordu halsizdi beslenmiyordu Son kez çocuk cerrahına götürmek istedim 10 günlüktü götürdüğüm de . 3.500 kilo doğdu oğlum kilosuna bakınca 2800 çıktı doktor acilen yoğun bakıma aldı pilor stenoz hastalığın adı yediği besini mideden bağırsağa geçiren bi yol var orda tıkanıklık varmış acil ameliyat olması gerekiyor dediler artık anne karnında aldığı besinleri bile kusuyormuş. Fark etmesek böbrekleri iflas edecekmiş Genelde ilk ve erkek çocuk da görülme olasılığı çok yüksek, kasların aşırı hızlı gelişmesinden oluyormuş ve bu hastalık kolay kolay bilinmiyor günümüz de.çok şükür ameliyat oldu oğlum. Siz de kendi içinizde ki o içgüdüye güvenin siz evladınızı daha iyi tanırsınız kimseyi dinlemeyin ☺️