Ayten33 Bayanlar ilk hamileliğim şuan 11. Haftamdayım ama doğumdan o kadar çok korkuyorum ki stresten her gün başım ağrıyor başka şey düşünemiyprum sürekli aklımda doğum var 😔😔 bunu nasıl yenebilirim bilmiyorum doğum yapanlar yardım edinn 🙏🏻😔😔
Aysegolcuk Ayten33 korkma canım senin doğumuna daha çok var kendini strese sokma bebeğini düşün oda strese giriyor herkesin ki farklı bazıları kolay Doğum yapıyor bazıları zor sakin internette nasıl Doğum yapıyor diye bakma yoksa daha çok korkarsın içini ferah tut bende korkuyorum Doğumdan ama düşünmemeye çalışıyorum Adet sancısı gibi düşün sancı gidip geliyor
GamzeCan Ayten33 doğumum 2 gün sonra Allahın izniyle ben bile düşünmemeye calısyorm😂 sen simdiden kendini strese sokmaa
dddy Ayten33 bence doğumdan ziyade bebeğine kavuşacağım anı düşün inan tüm acıyı tüm çektiğini siler atar
Polo Ayten33 hele bi karnında hareketlerni hisset. Sen ozaman gör :) o korku morku kalmıo. O tekme atAn ayakları yemek için sabırsızlancan 💙
Ayten33 Aysegolcuk sürekli araştırıyorum sürekli bakıyorum sanırım daha çok panikliyorum ben iğneden bile çok korkarım nasıl olacak bilmiyorum canım 😔
Ayten33 GamzeCan Allah sağlıkla kucağına almauı nasip etsin canım inşallah ben de düşünmemeye başlarım 😔
Aysegolcuk Ayten33 araştırma canım daha çok korkarsın normal Doğum yapacaksan iğne vurmazlar bunları düşünme iyi bişey düşün bebeğini düşün
Ayten33 Polo uygulama da ki fotoyu görünce bile sen bi doğ o zaman nasıl yiyorum elleri ayakları diyorum ama sonrasın da kaçınılmaz son doğum korkusu sanırım hep poZitif olmam lazım fotolara bakıp 😊
Hilalkyss Ayten33 ohooo böyle Korkuyla o günler biter mi Canım tadını çıkar hiç düşünme anlık yaşa hiçte araştırma Doğum nasıl olur vs. Vs. Diğer türlü bilgiler edin ama Doğuma girme Ben öyle yaptım gittim 3 buçuk saate çatır çatır doğurdum allah yardımcımız oluyor emin ol sonrasında hiç hatırlamıyorsun bile 😘
Ayten33 Hilalkyss allahım bana da nasip eder inşallah öyle çabuk doğurmayı canım 🙏🏻artık araştırma yapmayacağım doğum ile ilgili çünkü baya rahatsız ediyor beni bu durum çok teşekkür ederim desteğiniz için 🙏🏻😌
Polo Ayten33 valla içindr kalacak deil :) bi söz var ya, tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın assddaa 😀 bu konuda tam bu noktada. İlk deilsin son da olmucan 😀 bunu düşünme sen daha bence :)