coskun02 birde eklemeyi unutmusum bi iki bisey daha vsr. Oncelikle belirtiyim regli bittikten hemen sonra. Yani pazartesi bitti aksamdan ya da gunduzden dusunuzu alin sali iliski olsun. Eger dustan sonra yine leke seklinde geliyosa 1 gun daha bekleyin oazarteis yine yikanin sali aksami tekrar yikanip carsamba sabah iliski olsun. Asil soylemek istedigim şu. Yumurtlama testleri var onlarda isime yarayabilir gununu anlamak ama bu testler cok fazla stres yapiyo insana ben yaklasik 1 yil kullandim kullanmaz olaydim her ay kesin hamileyimdir diye dusunmustum. Bu da bana asiri stres yukledi. Bide yumurtlama gordugum gun degerlendirdigimiz icin hamile kalma odakli degerlendiriuoduk bu asla olmamali. İliski esnasinda sadece o ani yasayin sadece zevk almaya bakin asla hamileligi onu bunu dusunmeyin. Gerektigi kadar on sevismeyi uzun tutun. Cok aceleci davranil hop bittiye getirmeyim yani kisacasi bebek odakli iliski degil zevk odakli olmaua calisin. O sekolde oldugu zaman insan kesin hamilelik vardir diue umut ediyo ama olmayinca uzuluyo. O yuzden onerim ilk bi kac ay bu testleri kullanıp yumurtlama gordugun gunlerde kendinde ne gibi degisik belirtiler var onu gozlemle. Ornegin beyaz ve ya seffaf akinti terleme sicak basmasi kasiklarda baski tatli istegi gini belirtiler olabilir yumurtlama doneminde. Bende bunlar var mesela. Sende testleri yapip yumurtlama gununde hangi belirtilerin oluyo onlari gozlemle. Sonra testi birak. Zaten belirtilerini artik ogrendigin icin test yapmadan da yumurtlama doneminde oldugunu farkinda olursun. Ben suan oyleyim mesela test yapmiuorum ama yumurtlama donemimi anliuorum belirtilerimden. Bunu da doktorum sayesinde emin oldum. Bu belirtilerimin oldugu zaman doktoruma gitmistim kontrol icin o zaman baktik ki yumurtlamam var doktorum degerlendirmemizi soyledi mutlaka tabi nasip olmadi o zaman gebelik ama olsun. Biraz gecoldu ama cok sukur rabbime bi evlat nasip etti suan 18 aylik bir oglum var. Bu surecten bende gectim o yizden seni cok iyi anliuorum. Ama son olarak ge bastira basitra soyleyecegim tek sey su ki. Stresten uzak dur. Kesinlikle ama kesinlikle stresten uzak dur. Eger saglik sorunu yoksa hic bisey yapmana gerek yok sadece stresten uzak dur yeterli. Maalesef tecrubeyle sabit.. cok uzun olmus kusura bakma