gulsahh52 Yarım saat falan yatıyorum bacaklarımı yukarı dikip yeterli mi , birde kalkınca çoğu akıp gidiyo dökülüyor normal mi ki
yasarceyda12 gulsahh52 tabikide yeter dokforum bana 15 dk demişti sabaha kadar ohoo benşmde akıyodu kalkınca çok normal biz sanıyoruz hepsi içimizde kalacak
hizlivecocuku gulsahh52 bu bence tamamen uydurma iki gebeliğimde de hemen kalktım duşa girdim iyice yıkadım adla öyle bir dk bile duramam bırakın beş on dk yatmayı tutacağı varsa tutuyor zaten o an spermlerin çoğu ileriye doğru hareket halinde yarışı kazanan her halükarda kazanır 😅
Paronayanne gulsahh52 canım ben bunu doktora söylemiştim güldü. Böyle bir şey kesinlikle yok ilişki anında tutunursa tutunuyor yoksa beklemekle olacak şey değil demişti ama ben inanıyorum buna
gulsahh52 yasarceyda12 geçen ayda bu sekıl yapmıştım gebe kaldım ama kimyasal oldu bende diyorum acaba bundan kaynaklımıydı
yasarceyda12 gulsahh52 alakası yok canım kimyasal durumu farklı ben bu şekilde 3 kere gebe kaldım ilkimin 10. Haftada kalbi durdu ama bunların böyle bi durumla alakası yok zaten doktorum bana afedersin yanlış anlama içine boşaldıktan sonra sperm çok hızlı ulaşacağı yere çoktan ulaşır demişti 15 dk ayaklarım yukarda yatıyordum o kadar ayağı kalkınca tabiki akıyodu kalan Allahım gönlğnr göre versin
MorKelebek54 tugceguler kalkma sabaha kadar mi? Lutfen gidin arastirin bilgi sahibi olun Allah askina. Sizin sacma sapan onerileriniz yuzunden gelisemiyoruz ya
tugceguler gulsahh52 öyle evet ama yıkamamanı öneririm çevremdekiler başta ben olmak üzere bu şekilde hamile kaldım
gulsahh52 tugceguler ilk denemem geçen aydı o zamanda uzun yatmadım hiç hamile kaldım ama kimyasal oldu bide böyle deneyim dedim bende
gulsahh52 Paronayanne bende ilk denememde hiç yatmadım zaten neyin ne olduğunu da pek bilmeyerek olmuştu hamile kalmıştım o sekıl
dozkaraca Tüp bebek transferinde bile transfer sonrası yarım saat yatılıyor. Sabaha kadar yatmanıza gerek yok yani. Tutacağı varsa tutar
ezgi3452 gulsahh52 15-20 dakika yeterli oluyor diye biliyorum birde sirt üstü uzanırken kalçanın altına minik bir yastık koy canım
Paronayanne gulsahh52 bende öyle canım daha 1 aylık evliydim. Bunları bile bilmiyordum pat diye hamile kaldım
usenmedimyaptimbirvelet gulsahh52 hayatım yatmana bile gerek yok giden gitmiştir zaten. Tutunmak isteyen tutunur istersen 1 gün yat tutunmak istemeyen tutmaz. Ben iki gebelikte de öyle bi şey yapmadım açıkcası 😅
gulsahh52 usenmedimyaptimbirvelet ya birde bisey sorabilir miyim , geçen ay ben ilk denemede hamile kaldım ama kimyasal oldu birde kanama gecırmeden önce ki akşam ilişki olmuştu acaba o yüzden mş ben kanama gecırdım diye düşünüyorum ama beta zaten düşmüş sağlıksız gebelik miş diye de kendime suç bulmak istemiyorum