gunescim İzmir, muğla, aydın, denizli bu bölgelerde uygun fiyatlı fetal dna yapan yerler var mı? fiyat bilgisiyle yazar mısınız yaptırdıysanız
mozen Ben İzmir’de yaşıyorum gentanda yaptırdım ve bana trizomi 10 yüksek riskli bebeğin dediler Sırf bu yüzden aylarım zehir oldu Amniyosentez oldum meğersem bebeğim sapasağlam sağlıklıymış Hiçbir şey yokmuş bu firmayı kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum sözüm ona en iyi firmalardan biri ama bizim aylarımıza mal oldu
gunescim mozen mozen çok üzüldüm adınıza tahmin bile edemiyorum o stresi üzüntüyü. teşekkür ederim bu firmayı tercih etmeyeceğim
iremiko_ mozen bu nasıl olabiliyor ya benimde arkadaşıma down dendi o sıvı aldırmadı ama ayları zehir oldu bebek sağlıklı
iremiko_ mozen evet ya sıvı alalım dediler ancak öyle emin oluruz ee ancak emin öyle olunuyorsa niye fetal dayatılıyor anlamıyorum zaten o da sıvı aldırmam dedi kalbinde parlaklık var diye fetal verdirdi doktor fetal de down çıktı çocuk doğdu hiçbi problem yok
yarenas Balıkesir de panaroma ya yaptırdım iki hafta sonra gelecek dediler sonuçları bekliyorum dua edin ne olur doktorum bunun doğruluk istatistikleri daha yüksek diye bu firmada yaptırmamı istedi ama çok pahalı 20 bin verdim