Nazli32129961 Merhabalar, bu hastanede sezaryen dogum yapan var mı arkadaşlar? Genel olarak süreç nasıldı? Sezaryene eşiniz de girebildi mi? Ebe ve hemşireler nasıl? Odaları büyük ve hijyenik mi mesela?
alpanne3 Nazli32129961 ben Ikı buçuk sene önce oğluma yaptım çok ılgılılerdı çok güzeldi seEryan yapmıştım ben
Nazli32129961 alpanne3 ben Fatih hocaya gidiyorum. Yanıtınız için teşekkür ederim. Hastanenin genel olarak hizmeti nasıldı ebeler hemşireler oda kullanımı vs. Sezeryana eş de girebiliyor mu?
alpanne3 Yenıden gıtmek ıstıyorum ama bırsen hoca ayrılmış oradan suan baran hoca varmış sız ona gıdıyor musunuz nasıl
alpanne3 Nazli32129961 benım esım gırmedı ama gırebılır dıye düşünüyorum hızmetı gerçekten ben çok memnun kalmıştım saat farketmeksızın bebek hemsırwlerını çagırabılıyorduk ve gelıp bebegın nasıl emmesı gerektıgını vs gosterıyorlardı benım odam genıstı yanında bır kışı rahat eder ekstra yastık vs koymuslardı dolaba
alpanne3 Mesela bebegım doğduktan sonra rahat bı bır ay hastaneye gıdıyorduk bebegım kakasını yapamadıgı ıcın saat farketmeksızın ücret almadan çocuğa bakıyorlardı
Nazli32129961 ozlem0711 normal doğum 35, sezaryen 46 bin dediler 1 ekimde sormuştum. Muayene ücreti de 1500 küsürdü
Eylul1987 @gulsahvral @alpanne3 ben öğrendim 35 ten 55 e çıkarmışlar normal ve zorunlu sexeryan üctetini
Eylul1987 alpanne3 kesinlikle %57 zam gerçekten çok fazla sağlık bakanlığına şikayet ettim biz karışamıyoruz dedi. Öyle çok iyi bi hstahanede değil doktorum çok iyi sırf o yüzden gidiyorum