Busbus55 Tup bebek 5+3 gunluguz. Daha önce yerlesme kanaması olmustu şimdi 3 gundur kahverengi akıntı geliyor normal midir?
Busbus55 sultanssss aslında 4 5 gun sürdü ve durdu. Bugun bildiğiniz kırmızı renk kanama oldu pedin yarısı doldu resmen. Allahtan tam da doktor kontrolumun olduğu gune denk geldi. Kalp atimi duyuldu şükür. Doktor 10 gun full yatacaksın dedi. Rapor verdi. Düşük riski varmış. Sakın ağır kaldırmayın ev işi felan cok yapmayın. Ben sabah biraz yaptım ondan mi oldu diye düşünüyorum açıkçası. Olabildiğince yatin
sultanssss Birşeyde yapmıyorum ama kahverengi leke kesilmiyor az da olsa mutlaka geliyor 3 gün önce benimde pembe kanamam oldu acile gittik aktif kanama yokmuş Kese ve yolk sac göründü çok şükür. Ama o günden beri leke geliyor
Busbus55 Benim bugün ignemi 2 ye çıkardı estrofem ve kan sulandiriciyi biraktirdi. Zaten cok zor vuruyordum şimdi 2 taneyi nasil vurcam bilmiyorum hep morardı sizin de mi oyle
sultanssss Busbus55 ilaçlarım şuan aynı sadece kanama olduğu gün o an fazladan iğne yapmamı istediler. Ben progestan dex kullanıyorum göbekten kendim yapıyorum çok rahatim o yüzden önceki denemelerimde kalçadan vuruluyordum o çok zorluyordu beni