hou hou muhtemelen bugün birden pik olacak yarın çatlama çünkü kaç aydır 12. Gün yumurtlama oluyor 13. Güne sarkmıyor ama bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmazsa bugün ve sonraki 2 günü de değerlendiririm ya umarım🫠 sonrası artık beklemece
dalyaluna35 hou yaa o zaman degerlendirmende fayda var bacım en azindan degerlendirse miydim diye düşünmezsin aklında kalmasın 🫠
hou dalyaluna35 aynen canım eve geçeyim yapacam hemen test yine bakalım pik mi değil mi inşallah piktir ya çok zamanım yok🤣🤣
dalyaluna35 hou olsun kuzum sperm zaten 3 gun yaşıyor bugun degerlendiremezsen bile yarin değerlendirirsin
hou dalyaluna35 pik olmamış ya değerlendirdim yine ama ya geç yaptım testi ya da daha yarına bakalım ama yumurtlama belirtilerim aynı geçen aylarla. Zamanım az dedim ya illa stres olacam🤣🤣
gulhanarslan Kizlarrrrr bi süredir girmedim uygulamaya azcik ara verdim siz napiyosunuzzz @hou @dalyaluna35
dalyaluna35 gulhanarslan kuzum nasilsin nasil oldun? Ben hala deniyorum yumurtlamam kalitesizmis takviyeler biraz alternatif tip vs hala deneme yolundayım dpo sayıyorum 🥲 @hou da bir sure ara vermis olabilir… sagliksiz hamilelik gecirdi kurtaj oldu cok sık girmiyor 😔
gulhanarslan dalyaluna35 yaaaaa en azından sizden güzel haber alırım diye düşünmüştüm :( bende deniyorum hala bişey yok bakalım