hou dalyaluna35 sağol canımsın sana da. Sen ne yaptın doktor ne dedi bu ay takiptemisin ara mı vereceksin
dalyaluna35 hou valla gitmedim henuz aralıkta kontrolüm simdi yumurtlama dönemindeyim 14 aralik Bat eger tutmazsa o zaman gidicem artik 🥲 sonuclari görmeye korkuyorum simdi gitsem belki erteletebilir kendime son bi hak daha vereyim dedim ins tutar 🥲
hou dalyaluna35 ayyy hadi inşallah tutar canım güzel haberler alırız yılın son ayında habersiz bırakma🥰
dalyaluna35 hou insallah kuzum ovulasyon testi yapmadım 1 dolu 1 bos gidiyorum dun akintim basladi ordan anladım bi dedim yumurtlamaya başlıyorum herhalde büyüyor, bakalim artik nasipse tutsun 😌 sen napacaksin bacım 🥹
hou dalyaluna35 inşallah canım bu ay nasip olur valla sana da bana da 🥰🙏 benim dün bittim adetim bugün ovülasyon başlıcam doktor bir takviye verdi çok düzenli olmasada 3 4 gündür başladım 11 ile 13. Günler arasını değerlendir dedi hem ovülasyon bakıcam hem o aralığı değerlendirmeye çalışıcam bakalım inşallah olur. Stres takıntı yapmıcam diyomda boşa 🤣
dalyaluna35 hou hadi takviye sifa olsun insallah guzel guzel haberleri burdan verelim 2025 bizim icin mutlu haberle bitsin 2026 da annelik nasip olsun 🥰😍
dalyaluna35 hou amin bacım amin insallahhh 🥰🙏 eve gebelik testi stok yaptim dayanamam kesin denerim artık 😅😂
hou dalyaluna35 ben bilerek almadım geçen aydan bir tane awox kaldı alsam mı ben de o zamanda erkenden başlıyoz yoksa da hemen moralimiz bozuluyor bilemedim🤣
dalyaluna35 hou valla trendyoldan aldim kuzum, ben yapmicam desem de dayanamıyorum gecen ay cok direndim yok dayanamadim o yuzden stokladim 8 tane test var su an 😂😂
hou dalyaluna35 gaza gelmemeliyim gaza gelmemeliyim( geldi)🤣🤣 bakalım ben de yumurtlama günlerini değerlendirebilirsem hemen sipariş ederim 8 10 tane🤣🤣
dalyaluna35 hou ahahahahah 😂😂 valla dayanamıyor insan insallah uğurlu gelir aldığımız testler merakla bekliyorum bat ı 😂
hou dalyaluna35 bekliyor olacağım zaten o günden önce daha çok konuşuruz didik didik belirti ararız🤣🤣