Deletedmom_297 Nisanmomy bu bilgi için çok teşekkür ederim canım yetişkinde kalite malesef çok kötü misal ben ünide okurken bir skuba swet almıştım 10 yıldır taş gibi hala giyiyorum ama son bi kaç yılda aldıpım şeyler malesef 3 5 yıkamada çok kötü oluyor eski kalitesi yok acaba bebek bölümüde mü bu şekilde diye düşünmüştüm .
nuriyegcl Bende bu konuyu merak ediyordum biraz araştırdım piyasadaki çoğu markadan hatta daha uçuk fiyatlı markalardan bile daha kaliteli ve bebek cildi için güvenle kullanılabilecek ürünlermiş bende çoğu alışverişimi lcw den yapmayı düşünüyorum 🥰
Deletedmom_297 nuriyegcl kargo bugün geldi inanılmaz kaliteli geldi bana sonra bi tur daha sipariş verdim kodla baya indirime giriyor
Hazalert Deletedmom_297 kızımı 3 senedir lcwden giydiriyorum şuan hamileyim bi sürü yenidoğan takım tulum vs de aldım gayet kaliteli pamuklu. Fiyat olarak benzer DeFacto ebebek civil gibi markalara göre çoook daha iyi.
bluemom24 Deletedmom_297 bence bebek için en kaliteli alışveriş yapılacak mağazalardan biri lcw ben aldım yumuşacık yenidoğan takımları