3boysmom sevval1_ çok riskli bir tansiyon, doktorunuza şuan ulaşma şansınız varsa bildirin yoksa da en yakın sürede gitmenizi öneririm. 14/9 bile önemli sayılır gebelikte
mavig sevval1_ sakin kalın düşmüş streste etkiliyor biraz ve sakince hastaneye gidin düşmesine güvenmeyin hastanede sizi yönlendirirler ilerleyen saatlerde tekrar cıkarsa hastaneye giderken zorlanırsınız tansiyon riskli bir durum ve yanınıza giderken belki yatış yapılır diye eşya alın geçmiş olsun
Bulutlarda sevval1_ perinatoloji olan bir hastanenin aciline gitmenizi öneririm. Ben bu değerle ilçe hastanesine gitmiştim ciddiye almadılar ama araştırma hastanesinde 1 hafta kadar yattım stres yapmamaya çalışın limonlu su için. İlaç kullanıyor musunuz normalde
Bulutlarda sevval1_ bende 2 taneyle başladım yetmedi.4 kere ve ikişer tane kullanıyorum siizinkide yetersiz olabiliri
Merve_benn Canım benim sakin ol ilk başta.. 38 haftadayim senin gibi tansiyon problemi yaşadım yaşıyorum kaç kere acillere gittim doktorumun dediği düşmeye başlayan tansiyondan korkma sende stres olmuşsun belli az bı dinlen tekrar ölç